blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Auteurs

Vers van de pers!

Vers van de pers!

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Share

Anna Maria van den Berg


 van den Berg

Sinds 2010 werk ik als freelancer op het gebied van natuur, voeding en gezondheid. Zo wil ik mijn droom werkelijkheid laten worden: mensen en de natuur dichter bij elkaar brengen, zodat we met zijn allen meer kunnen ‘zijn’ in plaats van ‘doen’.

Ik houd van schrijven, vooral over groen, gezondheid en aandacht, het liefst op een manier die prikkelt en mensen tegelijkertijd een goed gevoel geeft. Ook op andere manieren wil ik mensen inspireren groen te leven, bijvoorbeeld tijdens wandelingen en workshops. Ik houd het ook graag praktisch en laagdrempelig, in alles wat ik doe.

Mijn persoonlijke en schrijfervaringen met de natuur als inspiratiebron hebben mij op het spoor gebracht het boek ‘Groen leven doet je goed’ te schrijven. Het zijn ervaringen uit mijn huidige leven, maar ze stammen ook uit het verleden. Met dit boek wil ik laten zien dat groen leven voor iedereen mogelijk is, dat het allemaal niet zo ingewikkeld is en dat het roer heus niet radicaal om hoeft. Ik hoop veel mensen te inspireren meer contact met de natuur te zoeken en zich via die weg een blij en ontspannen mens te voelen.

Er zijn regelmatig mensen die vragen hoe mijn groene leven eruitziet.
Ik heb mijn eigen moestuin en houd van koken en wandelen. Ik haal mijn boodschappen lopend of met de fiets en spaar zoveel mogelijk plastic uit. Geen pakjes en zakjes, het meeste biologisch, maar wel friet met mayo en curry op zijn tijd. Daar kan ik dan ontzettend van genieten. Er staan geen permanent verboden etenswaren op mijn menu, daar voel ik me ongelukkig bij. Verder doe ik iedere dag aan yoga en meditatie om aandacht en overgave te blijven oefenen. Dat doe ik ook kijkend naar de vogels in mijn stadse groene achtertuin. Verder laat ik me graag inspireren en verrassen door kleine geluksmomenten. Dat kan in de natuur zijn, maar ook met andere mensen, via gedichten, spreuken, boeken, muziek, kunst en cultuur.


foto: Hans Kreutzer

« Terug naar de auteurslijst.Boeken van Anna Maria van den Berg


Gerelateerd nieuwsShare

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

07/05/2021 7 - 19 mei 2021: Geel Zaad levenspad
06/05/2021 De nieuwe maan van 11 mei 2021
24/04/2021 24 april - 6 mei 2021: het Blauwe Aap levenspad
22/04/2021 De volle maan van 27 april 2021
 

Agenda