blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Auteurs

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 5e druk!

4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Share

Agnès Schlüter


 Schlüter

Ik kan een behoorlijk eind terugkijken in mijn verleden en vooruitkijken in mijn toekomst en dat bevalt mij. Ik ben geboren als derde dochter van mijn ouders die uiteindelijk vier dochters kregen.

Mijn lagere schooltijd was ronduit ongelukkig en eenmaal op de middelbare school ontdekte ik hoe enig het was om te doen wat ik wilde doen, en dat was niet noodzakelijkerwijs leren. De school was een IVO-school en het was de !owerpowertijd, what more can I say. Het laatste half jaar op die school heb ik als een gek gewerkt en haalde glansrijk mijn diploma.

Ik ben getrouwd met Man, wij hebben vijf kinderen en vijf kleinkinderen.

Ik lees veel van wat er geschreven is over spiritualiteit, religie, gezonde, natuurlijke voeding en natuurlijk genezen en breng in praktijk wat past in mijn leven.

Ik ben Usui Reiki Master en dien God de Moeder als Haar priesteres. Ik geef yoga- en meditatielessen en ik schrijf. Als beeld voor de toekomst zie ik mij 'berg òp' gaan. Dat was één van de laatste lessen van mijn moeder. Een half jaar voor haar dood vroeg zij aan haar arts wat haar toekomst was. Hij lachte wat en stelde een tegenvraag: 'Hoe ziet ú uw toekomst?' Zij maakte zich recht in haar rolstoel, strekte haar goede arm schuin omhoog, keek in een mij onbekende verte en zei: 'Ik ga berg òp!'

En daar sta ik dan. Mijn mouwen opgerold, mijn voeten stevig op de grond, de menopause voorbij, Moeder God zij dank! Ik maak mij een voorstelling van het bergpad vóór mij. Natuurlijk liggen er veel stenen, niet als obstakels maar als aanmoedigingen en houvast in het landschap. Ik zie familie, vriendinnen en vrienden staan. Sommigen zwaaien bemoedigend, anderen roepen, joelen en moedigen aan of verlangen naar mijn warme, troostende armen om hen heen. Ik zie mensen die ik nu nog niet ken en onbekende landschappen.

Ik geniet van mijn reis!

« Terug naar de auteurslijst.Boeken van Agnès Schlüter


Gerelateerd nieuwsShare

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

16/09/2020 Indrukwekkende verzameling - recensie
15/09/2020 15 - 27 september 2020: het Witte Hond levenspad
12/09/2020 De nieuwe maan van 17 september 2020
11/09/2020 Levendig geheel - recensie
 

Agenda