blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Agenda

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

In deze agenda vindt u zowel activiteiten die A3 boeken organiseeert als activiteiten die auteurs zelf organiseren of waaraan zij meewerken.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »

 

Kleurenbeleefdag - Margo Ruiter

02/09/2017, De Heremiet, Eindhoven

Een verrassende verwendag voor jezelf. Je gaat de diepte werking van kleur ervaren en je zintuigen worden geprikkeld.

Mode en trends bepalen voor ons over het algemeen welke kleur te gebruiken op welk moment. Zo wordt je onbewust gestuurd en is het moeilijk om te luisteren naar je eigen stem. De methode die ik ontwikkeld heb, leert je hoe je kleuren kan ‘lezen’ en inzetten. Kleuren geven je INZICHT in wie je bent en hoe je handelt. Hierdoor kan je beter je Eigen Waarheid gaan volgen. Je hebt minder last van onzekerheid of faalangst, burn-out of onverklaarbare vermoeidheid, hoofdpijnen, perfectionisme of verdedigings- of beschermingsmechanismen, zoals allergieën.

Deze dag wordt een tip van de sluier opgelicht: je ontdekt de taal van kleur en HOE je kleur in kan zetten om je lekker in je vel te zetten. Je krijgt HANDVATTEN om in het dagelijks leven, bijvoorbeeld op je werk, in je gezin of buiten op straat, in te zetten. Om jezelf te bekrachtigen, gerust te stellen of om opnieuw richting te bepalen.

Het boek ‘In je kracht door kleur’ zal je helpen de beleving thuis te verdiepen. Of andersom: de belevingsdag helpt je een betere plek te geven bij dat wat je thuis beleefde. Doordat je met meerdere mensen de kleurenmeditaties doorloopt wordt de intensiteit krachtiger. Deze gevoelsherinnering is dan van jou. Wanneer je thuis verder gaat met de kleuren, is het veel eenvoudiger om contact te maken met een specifieke kleur, omdat een herinnering makkelijker te bereiken is dan een abstract idee. Tevens is er ruimte op ervaringen uit te wisselen en belevingen geduid te krijgen.


http://www.kleurgevoel.nl/kleurenbeleefdag

Leeuwenpoort 2017 - workshop - Petra Stam en Els Lijesen

07/08/2017, Amersfoort

Tijdens deze workshop is het volle maan en is er een maansverduistering. De Zon (bewustzijn), Mars (actie) en de Noordknoop (levensbestemming) staan in Leeuw. We bevinden ons in de prille energie van de opening van de Leeuwen-sterrenpoort. De datum 8-8 heeft te maken met verbinding en vereniging, zelfexpressie en leven vanuit je hogere Zelf. We staan stil bij deze hemelse invloeden. Tijdens de meditaties versterk je je creatiekracht, ervaar je je ware grootte en neem je, met jouw talenten en passie, jouw ruimte in. Je krijgt bovendien de remedie Milky Way. Sleutelwoorden hierbij zijn wedergeboorte en inwijding, verhoging van de trilling van de harts-energie en verbinding met je goddelijke aspect. Alles bij elkaar verhoogt deze avond je bewustzijn tot op universeel niveau, waardoor je vrij door de poort kunt stappen. Daardoor krijgt je ware Zelf de mogelijkheid om jouw (hogere) doelen uit te dragen in de wereld de komende tijd.


http://isismysterieschool.nl/agenda

Dieren en Egyptische goden - workshop Petra Stam en Els Lijesen

02/07/2017, 12.00, Amersfoort

Op 2 juli geeft de Isis Mysterieschool (Petra Stam en Els Lijesen) een workshop waarin we gaan werken met de diergestalte van een aantal Egyptische goden. Diervormen in godenafbeeldingen wijzen op het belang om instinct in het mensenleven te integreren, want dit is ook onze basis. Deze energie kan krachtig en helend zijn en je persoonlijke inzichten geven. Zo kan valk je bijvoorbeeld een hoger perspectief bieden, kan krokodil je verbinden met je basischakra. Soms heb je de leeuwenkracht van Sekhmet nodig, maar het moet natuurlijk wel beheersbaar zijn. We stemmen af op deze verschillende energieën, je krijgt zicht op de dierkwaliteiten van deze goden, voelt wie met jou resoneert. We doen meditaties en gaan er praktisch mee aan de slag.

Petra’s nieuwe boek ‘Krachtdieren’ is verkrijgbaar bij deze workshop.


http://isismysterieschool.nl/agenda/1604

Presentatie boek 'Krachtdieren, wijsheid en inspiratie uit het dierenrijk'

24/06/2017, 13.30, Amersfoort

Welkom vanaf 13.30 uur in Wijkcentrum Het Klokhuis, Amersfoort (route)
 

14.00 uur – interactieve lezing Petra Stam
gevolgd door een meditatie
met muzikale begeleiding van Ro Bert

15.00 uur – boekverkoop en signeren

16.00 uur – afsluiting

Kosten: geen toegangsprijs, consumpties voor eigen rekening

Aanmelden: gezien het beperkte aantal beschikbare plaatsen is aanmelding verplicht. Toelating op basis van volgorde van aanmelding.

Boek: ‘Krachtdieren, wijsheid en inspiratie uit het dierenrijk’ is ter plekke verkrijgbaar, uitsluitend tegen contante betaling (verwachte prijs: € 32,50).

Boekenkraam: ook andere uitgaven (boeken en kaartspellen) zijn die middag te koop. Als je per se een bepaald boek of kaartspel wilt inzien, vermeld dit dan bij je aanmelding of stuur tijdig een mailtje. Dan ligt het vrijblijvend voor je klaar.


NB Er zijn geen dieren toegestaan in Wijkcentrum Het Klokhuis.

Presentatie 'Levensbomen, 68 zielskrachtkaarten'

17/06/2017, regio Assen

Op deze zaterdag kun je contact maken met levensbomen, in groepjes van 8 mensen ervaar, beleef en verbind je je met de bomen in korte sessies. Na ongeveer 1,5 uur ben je aangekomen op de ontmoetingsplek om de Levensboomkaarten in ontvangst te nemen.

Onder het genot van een glaasje champagne is er tijd voor signeren, kletsje en wat zich dan ook mag ontvouwen.

Meer informatie en aanmelden:


http://www.marjannehuising.nl

 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »


A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

21/05/2020 21 mei - 2 juni 2020: het Rode Hemelwandelaarpad
18/05/2020 De nieuwe maan van 22 mei 2020
14/05/2020 Ontwikkel je intuïtie - Aanwinst voor je zelfontwikkeling - recensie
12/05/2020 Isis mysteriekaarten: veel inzicht en helderheid - recensie
 

Agenda