blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Agenda

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

In deze agenda vindt u zowel activiteiten die A3 boeken organiseeert als activiteiten die auteurs zelf organiseren of waaraan zij meewerken.

 

Innerlijk pelgrimeren - cursus - Wendy Smit

18/03/2016, Best

Jaarlijks gaan veel pelgrims op pad. Velen om opnieuw in contact te komen met zichzelf, op zoek naar antwoorden op (levens)vragen en te ontdekken wat nu echt van belang is in hun leven. Er is ook een andere manier om te pelgrimeren. Niet te voet, maar met je pen. Tijdens innerlijk pelgrimeren gaat het er niet om een heiligdom van steen te bereiken, maar reis je al schrijvend door je innerlijke landschap en leer je weer te luisteren naar de stem van je hart. Zo ontdek je een bron in jezelf van rust en energie, waar je steeds naar terug kunt keren. Voordeel van deze manier van pelgrimeren is dat je niet drie maanden van huis bent. Zo kun je de lessen en ervaringen meteen in je leven toepassen.
Deze cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten verspreid over drie maanden en je krijgt verschillende creatieve (schrijf)oefeningen aangereikt die je op weg helpen en inspireren.

De cursus wordt gegeven door Wendy Smit en is ontleend aan het boek ‘Innerlijk pelgrimeren’ van Christine de Vries.


http://www.moolelo.nl/innerlijkpelgrimeren

Lotus beurs

13/03/2016, Houten

De grootste spirituele beurs (met de meeste én leukste bezoekers!) van Nederland staat dit jaar in het teken van KLEUR. En wat wil het toeval? Op deze beurs presenteren we het boek 'In je kracht door kleur' van Margo Ruiter! Ze geeft deze dag om 11.00 uur een lezing en is uiteraard in de stand van A3 boeken aanwezig om haar boek te signeren. Ook kruidenvakvrouw en levensbomenexpert Marjanne Huising is dan aanwezig voor uitleg en het signeren van haar boeken en kaartspel.
Uiteraard zijn er ook andere boeken en kaartspellen van A3 boeken in te zien en te koop in stand 101, direct bij de ingang!

NB Er is geen pinapparaat in de stand, dus als je iets wilt aanschaffen, dan graag contant geld meenemen.

EXTRA KORTING OP KAARTJES IN DE VOORVERKOOP

Via http://www.lotusbeurs.nl/kaartverkoop-2016 kun je met gebruik van onze speciale kortingscode extra korting krijgen: bovenop de voorverkoopkorting van € 5,00 krijg je nog een extra korting van € 2,50! Je betaalt dus € 10,00 in plaats van €17,50 voor een toegangskaartje.
Gebruik deze code:  16LOT10100


http://www.lotusbeurs.nl

DNAnetwerken op een krachtplek - Elvira van Rijn

06/03/2016, 10.30, Rheden Posbank

Je DNA is jouw persoonlijke internet. Het is vele malen intelligenter dan het kunstmatige internet. Het is dus van belang er goed voor te zorgen zodat je alle informatie die vanuit de kosmos voor jou beschikbaar is bewust ontvangt. De DNAfirmaties zijn twintig krachtige zinnen op basis van de Maya Tzolkin kalender. Met elkaar vertellen ze het verhaal van de schepping en van jouw vermogen om harmonie en heelheid te creëren. Wanneer je ze hardop uitspreekt, herinner je iedere cel van je lichaam aan zijn oorspronkelijke staat en aan natuurlijke orde. Je lichaam geeft je vervolgens waardevolle feedback waarmee jij je voordeel kunt doen zodat er meer harmonie en flow in je leven komt.

Tijdens deze bijeenkomst activeer je je DNA. Je leert hoe het werkt, welke feedback je lichaam je geeft en wat je daarmee kunt doen. Meer over de DNAfirmaties lees je in het artikel  van Elvira van Rijn in HEUS 6 van 2015 'De helende kracht van de DNAfirmaties'. De gebruiksaanwijzing voor de DNAfirmaties vind je hier. Begin alvast, dan kun je tijdens de bijeenkomst je ervaringen delen en vragen stellen.


http://www.mayawijsheid.nl/agenda?id=188

Sjamanistische basisopleiding - Linda Wormhoudt

28/02/2016, De Roos, Amsterdam

De sjamanistische jaaropleiding is een intensieve en gedegen opleiding waarin je leert te werken met de belangrijkste aspecten uit het sjamanisme. De opleiding richt zich voornamelijk op Noordwest-Europese vormen en hoe je sjamanisme kunt integreren in het dagelijkse leven. We werken aan persoonlijke thema’s en groepsprocessen door middel van rituelen, trancewerk en sjamanistisch opstellingenwerk. Zowel theorie en praktijk komen aan bod. De jaargang bestaat uit negen volle dagen (inclusief 1 excursiedag), verspreid over het jaar, en een halve dag ter afsluiting. Er kunnen persoonlijke huiswerkopdrachten gegeven worden aan hen die dat wensen. Daarnaast komt er een besloten Facebookgroep waarin cursisten ervaringen en informatie kunnen uitwisselen met elkaar en met de docente. Na afronding krijgen de cursisten een certificaat van deelname.


http://www.soulritual.nl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=8&Itemid=10&lang=nl

Maya wijsheid informatiebijeenkomst - Elvira van Rijn

19/02/2016, Velp

Ben je geïnteresseerd in Maya wijsheid dan is deze gratis bijeenkomst jouw kans om je te laten informeren door Elvira van rijn, sfeer te proeven en je laten adviseren over alle producten en programma’s van Maya wijsheid.

  • profielen
  • workshops
  • cursussen en e-cursussen
  • persoonlijke begeleiding
  • opleiding Coachen met de Tzolkin

Dit is je gelegenheid om elkaar persoonlijk te ontmoeten, vragen te stellen en je te laten adviseren.
Je kunt uiteraard ook alle uitgaven van Maya wijsheid inzien: 'Maya wijsheid voor je levenspad, het Tzolkin profielenboek', 'Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek', 'Maya wijsheid voor je levensreis - logboek' en 'Maya wijsheid creatiekaarten'.


http://www.mayawijsheid.nl/agenda?id=191

 A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

21/05/2020 21 mei - 2 juni 2020: het Rode Hemelwandelaarpad
18/05/2020 De nieuwe maan van 22 mei 2020
14/05/2020 Ontwikkel je intuïtie - Aanwinst voor je zelfontwikkeling - recensie
12/05/2020 Isis mysteriekaarten: veel inzicht en helderheid - recensie
 

Agenda