blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Agenda

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

In deze agenda vindt u zowel activiteiten die A3 boeken organiseeert als activiteiten die auteurs zelf organiseren of waaraan zij meewerken.

 

Levenspadworkshop - Elvira van Rijn

14/06/2016

Een transformerende, speelse en ontspannen vierdaagse waarmee je meer flow, rust en harmonie in je leven brengt.

Je levenspad reikt je allerlei praktische handvatten aan voor groei en ontwikkeling. Je werkt vier dagen lang intuïtief en creatief met de zegels, tonen en gidsen van het levenspad waarin je bent geboren. Je leert jouw spirituele, materiële, emotionele en mentale gereedschap praktisch toe te passen in het dagelijks leven. We werken met het levenswiel en doorlopen in vier dagen de creatiespiraal van de vier kleuren. De workshop start op een rode dag en eindigt op een gele dag. Je werkt deze vier dagen met jouw eigen krachtplek in de natuur als spiegel van je ziel. Het is niet mogelijk om een dag te missen of in te halen op een ander moment.

 


http://www.mayawijsheid.nl/agenda?id=210

Maya wijsheid informatiebijeenkomst - Elvira van Rijn

15/04/2016, Velp

Ben je geïnteresseerd in het aanbod van Maya wijsheid dan is deze gratis bijeenkomst jouw kans om je te laten informeren, sfeer te proeven en je laten adviseren over alle producten en programma’s van Maya wijsheid.

  • profielen
  • workshops
  • cursussen en e-cursussen
  • persoonlijke begeleiding
  • opleiding Coachen met de Tzolkin

Dit is je gelegenheid om elkaar persoonlijk te ontmoeten, vragen te stellen en je te laten adviseren door Elvira van Rijn.

Lezing 'De weg naar jezelf middels het labyrint' - John Musterd

15/04/2016, Bredase vrijmetselaarsloge - jubileumviering

De Bredase Vrijmetselaarsloge 'Het Vrij Geweeten' bestaat 225 jaar en de jubileumviering vindt plaats op 15 april  in de Grote Kerk in Breda. De viering begint om 19.30 uur. Sprekers op de jubileumviering zijn onder anderen John Musterd en Commissaris van de Koning Wim van de Donk.

http://www.bndestem.nl/agenda/lezingen-jubilerend-vrijmetselaarsloge-het-vrij-geweeten-1.5659544

http://www.vrijmetselarij.nl/Kennismaken.aspx

 

Kruidenwijsheid basiscursus - Marjanne Huising

08/04/2016, Kruid & Ambacht, Haren

Kruidengeneeskunde is eeuwenoude kennis maar er zijn ook nieuwe inzichten. In deze cursus van tien dagen worden die gecombineerd. Hoofdbestanddeel is het verzamelen van kennis over de meest gebruikte kruiden. Die kennis verzamelen bestaat uit letterlijke kennis maar vooral het ervaren van kruiden door contact te maken met de planten. Tevens komen er allerlei creatieve werkvormen aan bod die inzicht geven in de kracht en het wezen van de plant. De belangrijkste en meest gebruikte kruiden komen hierbij aan bod. Tevens doe je kennis op over hoe je de kruiden kan toepassen en bij welke klacht. Als basis gebruiken we het boek Kruidenwijsheid. Iedere dag komen twee kruiden en/of een thema aan bod.

Het doel van de cursus is om met vertrouwen jezelf, je naaste omgeving en je vrienden te kunnen adviseren over welk kruid ze kunnen gebruiken bij een klacht.


http://www.sintau.nl/aktiviteiten/basiscursus-kruidengeneeskunde

DNAnetwerken op een krachtplek - Elvira van Rijn

05/04/2016, 10.30, Park Sonsbeek Arnhem

Je DNA is jouw persoonlijke internet. Het is vele malen intelligenter dan het kunstmatige internet. Het is dus van belang er goed voor te zorgen zodat je alle informatie die vanuit de kosmos voor jou beschikbaar is bewust ontvangt. De DNAfirmaties zijn twintig krachtige zinnen op basis van de Maya Tzolkin kalender. Met elkaar vertellen ze het verhaal van de schepping en van jouw vermogen om harmonie en heelheid te creëren. Wanneer je ze hardop uitspreekt, herinner je iedere cel van je lichaam aan zijn oorspronkelijke staat en aan natuurlijke orde. Je lichaam geeft je vervolgens waardevolle feedback waarmee jij je voordeel kunt doen zodat er meer harmonie en flow in je leven komt.

Tijdens deze bijeenkomst activeer je je DNA. Je leert hoe het werkt, welke feedback je lichaam je geeft en wat je daarmee kunt doen. Meer over de DNAfirmaties lees je in het artikel  van Elvira van Rijn in HEUS 6 van 2015 'De helende kracht van de DNAfirmaties'. De gebruiksaanwijzing voor de DNAfirmaties vind je hier. Begin alvast, dan kun je tijdens de bijeenkomst je ervaringen delen en vragen stellen.


http://www.mayawijsheid.nl/agenda?id=188

 A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

21/05/2020 21 mei - 2 juni 2020: het Rode Hemelwandelaarpad
18/05/2020 De nieuwe maan van 22 mei 2020
14/05/2020 Ontwikkel je intuïtie - Aanwinst voor je zelfontwikkeling - recensie
12/05/2020 Isis mysteriekaarten: veel inzicht en helderheid - recensie
 

Agenda