blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Agenda

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

In deze agenda vindt u zowel activiteiten die A3 boeken organiseeert als activiteiten die auteurs zelf organiseren of waaraan zij meewerken.

 

In je kracht door kleur - lezing/workshop - Margo Ruiter

04/03/2017, Pleiade, Tilburg

Tijdens deze workshop bespreken we het nieuwe kleurensysteem dat ik introduceer in mijn boek ‘In je kracht door kleur’. Vervolgens neem ik je mee op een kleurenreis. Alle zintuigen spreken we aan tijdens deze workshop over kleur. Kleur helpt je je balans te hervinden. Hierdoor leer je jezelf beter kennen en kom je in je kracht.


https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/3D00F518531A717277C4D27A4B0B83DD

Kleurenbeleefdag - Margo Ruiter

19/02/2017, Oss

Een verrassende verwendag voor jezelf. Je zintuigen worden geprikkeld en je passie wordt aangeraakt. De methode die Margo heeft ontwikkeld, leert je hoe je kleuren kunt inzetten voor inzicht, bewustwording en harmonie. Je gaat met HANDVATTEN naar huis om direct toe te passen.


http://www.zuci-infusions.nl/product/kleurenbeleefdag-een-weldaad-voor-lichaam-ziel-en-geest-2

Inspiratieavond Maya wijsheid - Elvira van Rijn

14/02/2017, 20:00, spiritueel café Arnhem

De Maya cultuur wordt gezien als de hoogst ontwikkelde beschaving die Midden-Amerika heeft gekend. Hoe kunnen we de wijsheid van de oude Maya’s en hun onvoorstelbaar precieze kalenders in deze tijd gebruiken op een praktische manier? Wat is de link tussen Maya cultuur en Maya wijsheid?

 


http://spiritueelcafearnhem.nl/event/inspiratieavond-maya-wijsheid-door-elvira-van-rijn

Start specialisatiemodule 'In je kracht door kleur' - Margo Ruiter

22/10/2016, Feng Shui Academie, Zutphen

Tijdens deze module ontdek je hoe je kleur kan inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Je leert over kleur en ervaart het effect dat kleur heeft op je geestelijke en lichamelijk gesteldheid. Dit helpt je, om je beter af te stemmen op de behoeften van jezelf, je omgeving of je klanten.

Deze specialisatiemodule is een waardevolle aanvulling voor mensen die zich bezig houden met kleur voor de woning of in de mode, voor kunstenaars en ontwerpers. Voor mensen die werken in de zorg, als therapeut of begeleider, is het een manier om makkelijker contact te maken met de cliënt, te helpen verzachten en inzichten te krijgen voor verdere behandeltrajecten.

De module bestaat uit vier lesdagen. Per lesdag wordt een van de vier kleurendimensies, zoals beschreven door Margo in haar boek ’In je kracht door kleur’, behandeld.


http://www.fengshuiacademie.com/52-agenda/194-nieuw-specialisatie-module-in-je-kracht-door-kleur

Kleurenbeleefdag - Margo Ruiter

01/10/2016, Feng Shui Academie, Zutphen

Mode en trends bepalen voor ons over het algemeen welke kleur te gebruiken op welk moment. Zo word je onbewust gestuurd en is het moeilijk om te luisteren naar je eigen stem. Deze dag nemen we het heft weer in eigen hand. Door oefeningen en ervaringen ontdek je hoe je de mode en trends kan omzeilen en hoe je je eigen richting in kan slaan.

Dat kleur een uitwerking heeft op je gemoed, weet bijna iedereen. Maar het gaat nog een stapje verder: Kleur werkt als homeopatie. Kleuren kunnen geestelijke en lichamelijke klachten verzachten. Kleuren helpen je zingevingsvraagstukken duidelijk te krijgen. Kleuren brengen je dichter bij je kern, doordat ze je inzicht geven in je gedrag, patronen en kwaliteiten. Hierdoor kan je beter je eigen waarheid gaan volgen en bewuster je keuzes maken.

Deze dag wordt een tip van de sluier opgelicht: je ontdekt de taal van kleur en hoe je kleur in kan zetten voor inzicht, bewustwording en harmonie.


http://www.fengshuiacademie.com/52-agenda/193-workshop-kleurenbeleef-dag

 A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

21/05/2020 21 mei - 2 juni 2020: het Rode Hemelwandelaarpad
18/05/2020 De nieuwe maan van 22 mei 2020
14/05/2020 Ontwikkel je intuďtie - Aanwinst voor je zelfontwikkeling - recensie
12/05/2020 Isis mysteriekaarten: veel inzicht en helderheid - recensie
 

Agenda