blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Agenda

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

In deze agenda vindt u zowel activiteiten die A3 boeken organiseeert als activiteiten die auteurs zelf organiseren of waaraan zij meewerken.

« 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »

 

Landelijk SoulCollage® weekend

25/03/2017, verschillende plaatsen in Nederland en België

In het weekend van 25 en 26 maart worden op veel plaatsen in Nederland en België worden diverse SoulCollage® activiteiten georganiseerd: introductieworkshops, themaworkshops, lezingen en inloopbijeenkomsten. Allerlei manieren om SoulCollage® eens echt te ontdekken en om erachter te komen wat het voor jou kan betekenen.

Op de site van SoulCollage® kun je per provincie zien welke facilitators meedoen. Reserveer vervolgens jouw plek voor een workshop of lezing bij de facilitator van jouw keuze. 


http://www.soulcollage.nl/workshops/landelijk-soulcollage-weekend-2017

SoulCollage® inspiratieworkshop - Elvira van Rijn

25/03/2017, Velp

SoulCollage® is een toegankelijke creatieve manier om in gesprek te gaan met jezelf. Met jouw intuïtie en creativiteit, plaatjes, schaar, lijm en blanco kaarten maak je het begin van wat kan uitgroeien tot jouw eigen verzameling kaarten. Elke kaart vertegenwoordigt een aspect van jezelf. Door de collage te lezen doe je verrassende ontdekkingen en krijg je nieuwe inzichten.

Maya wijsheid en SoulCollage® zijn twee prachtige methoden om inzichten te krijgen over vragen waarop je het antwoord wel weet, maar waar je nét niet bij kunt. Of om bevestiging te krijgen over datgene wat je onbewust al weet zodat je vol vertrouwen nieuwe stappen kunt nemen in je leven. Je bent ontspannen bezig, doet verrassende ontdekkingen en krijgt nieuwe inzichten over jezelf.

Deze workshop:

  • brengt inzichten in wie je bent en wat voor jou belangrijk is
  • leert je de SoulCollage® methode: kaarten maken, lezen en indelen in groepen
  • leert je hoe je Maya wijsheid en SoulCollage® combineert
  • kan een aanzet zijn om thuis verder te gaan met het maken van kaarten
  • is een fijne manier om te ontspannen én in contact te komen met gelijkgestemden

http://www.mayawijsheid.nl/agenda?id=245

Wandelworkshop Maya wijsheid

21/03/2017, Arnhem of Heerenveen

Vier keer per jaar kun je aan het begin van het nieuwe seizoen meewandelen met Maya wijsheid en op een bijzondere plek in de natuur meedoen aan een workshop. Tijdens deze wandeling ga je op pad met jouw intentie voor het nieuwe seizoen. We gebruiken de natuur, jouw eigen wijsheid en de 20 Tzolkin zegels om je intentie te ondersteunen. Je ervaart een praktische methode die je gemakkelijk thuis kunt toepassen om op een ontspannen manier nieuwe inzichten te krijgen over jezelf en het seizoen dat voor je ligt.

Deze workshop is voor iedereen die een vernieuwende manier wil ervaren om de Tzolkin te gebruiken voor persoonlijke groei en creatie.

Arnhem: Elvira van Rijn
Heerenveen: Neeltje de Witte


http://www.mayawijsheid.nl/agenda?id=218

Massage en complementair Vakbeurs - met Margo Ruiter

17/03/2017, Hoevelaken

Op 17 en 18 maart 2017 kun je Margo Ruiter, auteur van 'In je kracht door kleur' ontmoeten op de Vakbeurs voor Massage en Complementaire behandelmethoden en ze geeft een lezing op 18 maart. Deze beurs is voor alle gezondheidsbewuste en in gezondheid geïnteresseerde mensen, die nieuwe wegen willen inslaan m.b.t. preventie, regeneratie en prestatieverbetering. Door te combineren bevorderen we veel meer mogelijkheden van samenwerking tussen diverse beoefenaren van deze geneeswijzen en therapieën. Een beurs gericht op het vaktechnische en paramedische aspect voor alternatieve geneeswijze met Opleidingen, Behandelingen, Producten, Gezonde levensstijl, Therapieën, Natuurlijke medicatie, Natuurlijke cosmetica en aanschaf van artikelen. Kom ruiken, zien, voelen en ervaren. 
 

Krijg korting op de toegang van de beurs en op de lezing in de voorverkoop met de code 'kleur' of 'zuci'. 


https://www.sooner.nl

In je kracht door kleur - opleiding - Margo Ruiter

09/03/2017, Body Mind Release Center Oss

Dat kleur een uitwerking heeft op je gemoed, weet bijna iedereen. Maar het gaat nog een stapje verder: Kleur werkt als homeopatie. Kleuren kunnen geestelijke en lichamelijke klachten verzachten en helen. Kleuren helpen je zingevingsvraagstukken duidelijk te krijgen. Kleuren brengen je dichter bij je kern, doordat ze je inzicht geven in je gedrag, patronen en kwaliteiten. Hierdoor kan je beter je eigen waarheid gaan volgen en bewuster je keuzes maken.

Tijdens deze verdiepings module ontdek je hoe je kleur kunt inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Je leert over kleur en ervaart het effect dat kleur heeft op je geestelijke en lichamelijk gesteldheid. Dit helpt je, om je beter af te stemmen op de behoeften van jezelf, je omgeving of je klanten. We behandelen elke dag een van de vier kleurendimensies, zoals door Margo beschreven in haar boek ’In je kracht door kleur’.

De cursusdagen zijn als volgt: 9 maart, 23 maart, 30 maart, 6 april 2017


http://www.kleurgevoel.nl/event/deel-opleiding-therapeut-in-je-kracht-door-kleur-donker-licht

 

« 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »


A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

21/05/2020 21 mei - 2 juni 2020: het Rode Hemelwandelaarpad
18/05/2020 De nieuwe maan van 22 mei 2020
14/05/2020 Ontwikkel je intuďtie - Aanwinst voor je zelfontwikkeling - recensie
12/05/2020 Isis mysteriekaarten: veel inzicht en helderheid - recensie
 

Agenda