blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Agenda

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

In deze agenda vindt u zowel activiteiten die A3 boeken organiseeert als activiteiten die auteurs zelf organiseren of waaraan zij meewerken.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

 

'Rouw is de achterkant van liefde' - workshop met Christine de Vries

19/04/2019, Alkmaar

Rumi schrijft in zijn gedicht over een ‘menigte verdriet’ dat binnenstormt en hoe dat zelfde verdriet een verrassende kant kan hebben als we ons er voor openstellen en het welkom heten, precies zoals wij het nu ervaren. Wie liefheeft beleeft de vreugde van de relatie en het contact, van zien en gezien worden. En er komt een moment dat we geconfronteerd worden met de achterkant van diezelfde liefde. Het verdriet en gemis kloppen aan op de deur van onze herberg en vragen om een warm welkom.

Tijdens deze workshop leren we de polariteit van liefde en rouw te zien als één geheel. Je kunt het zien als een Lemniscaat, de ene keer ben je meer verbonden met de liefde en de andere keer meer met de rouw. Pas als jij ze beiden kunt verwelkomen in jouw herberg, kunnen ze hun gaven met jou delen.

We hebben ervaring opgedaan met rouw op het moment dat we afscheid moeten nemen van mensen en situaties in ons leven, die we liever (nog) niet los wilden laten. Behalve afscheid door de dood, kun je o.a. ook denken aan scheiding, ziekte, verhuizing en werk.

In deze workshop gebruik je jouw eigen exemplaar van het schrijfretraiteboek 'De herberg'

'Gastvrijheid' - workshop met Christine de Vries

23/03/2019, Alkmaar

Als herbergier verwelkom je de gasten, die op de deur van jouw herberg kloppen. Je nodigt hen uit om binnen te komen, hun bagage neer te zetten en te genieten van een voedzame en smakelijke maaltijd. Daarna kan men rusten in een sfeervolle kamer met een verrukkelijk bed. De gasten genieten met volle teugen en voelen zich gesterkt door hun verblijf in jouw herberg wanneer zij de volgende dag hun tocht vervolgen.

Maar wat vraagt het van jou als herbergier om deze warme aandacht te hebben voor de behoeften van alle gasten? Wat betekent gastvrij zijn voor jou? En wat vraagt en geeft het jou persoonlijk?

Gastvrijheid, een mooi thema voor de eerste workshop voor de herbergiers. Door stil te staan en dit thema op creatieve en speelse wijze te verkennen, ontdekken we nieuwe aspecten, die de overige retraitedagen goed van pas zullen komen.

Bij de workshop gebruik je jouw eigen exemplaar van het schrijfretraiteboek 'De herberg'


https://shodo.nl/de-herberg-workshops

Dag buiten de tijd: workshop en picknick - Elvira van Rijn

25/07/2018, Arnhem

In een tijd waarin we meer en meer durven vertrouwen op wat we voelen en intuïtief weten, kun je de wijsheid van de Maya’s en hun Tzolkin kalender goed gebruiken. Elke kalenderdag heeft specifieke kwaliteiten die je op een praktische manier kunt toepassen om jezelf te coachen en in je eigen flow te komen.

In deze workshop gebruiken we de dagenergie van de Maya Tzolkin kalender om af te stemmen op jouw innerlijke wijsheid. Vervolgens laat je op magische wijze de stem van je ziel spreken door met tijdschriftafbeeldingen je eigen SoulCollage® te maken. Je gaat vol inspiratie, met nieuwe inzichten en verbonden met jezelf weer naar huis. Iedereen kan het!

257 Dag buiten de tijdDe eerstvolgende workshop valt op een bijzondere dag: 25 juli Dag buiten de tijd, Gele Ster toon 12. Het is de dag voordat het nieuwe Maya zonnejaar start. Een dag om stil te staan bij oud-en-nieuw. Een dag om af te stemmen op wat geweest is in afgelopen zonnejaar en wat gaat komen in het nieuwe zonnejaar. Een perfecte dag om met de energie van kunstzinnigheid (Gele Ster) inzicht en overzicht te krijgen en samen te komen met gelijkgestemden (toon 12).


http://www.mayawijsheid.nl/agenda?id=249

Levensbomenwandeling - Marjanne Huising

08/07/2018, 20:00, Eext

De zomer heeft vaak een heel bruisende energie. Energie die vraagt om geleefd te worden maar waar schaduw een belangrijke rol kan spelen. Misschien een wat mysterieuze omschrijving. Op dit magische landgoed gaan we op onderzoek naar het effect van zon en schaduw. De frisheid en rust van de schaduw en het bruisen en bubbelen van de zon. Wat zegt dat over onze innerlijke vragen en zieleroerselen. We zoeken de bomen op die hier meer over te vertellen hebben. En met verschillende werkvormen gaan we op speelse wijze onderzoeken wat deze bomen en hun licht en schaduwspel met ons doet. Als een plek of boom aandacht vraagt dan gaan we daar zeker op in.


https://www.marjannehuising.nl/mh/index.vm?ev=235

Workshops Mystiek - Gerwine Wuring

30/06/2018, 20:00, Eigentijds Festival - Ecolonie

Luister... Wat heb jij te vertellen, te doen en te laten? Wat hoor of zie jij voor de aarde, de mensen, de planten, de dieren? Welke talenten zet jij in het voor het geheel? En heb je dan een podium, een groep, een achterban en/of steun? Kom luister, naar hetgeen jij te bieden hebt... 
Samen verkennen we de mogelijkheden om onze stem te laten klinken, onze bijdrage te leveren en daarmee ook inspiratie, erkenning, herkenning en steun te verwerven... 
Het wordt tijd dat we gezien, gehoord en beluisterd worden; 
"Aardevrouwen spreken..."

Gerwine is een van de 13 vrouwen die in het gelijknamige boek 'Aardevrouwen spreken' hun visie op deze tijd en toekomst geven. Over een onderstroom van positieve verandering die met name vrouwen inbrengen op deze wereld. Je vindt haar in de Grootmoederyurta bij het Aardevuur onder de Heilige berk.


http://www.eigentijdsfestival.nl/programma/1810-aardevrouwen-spreken

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15


A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

17/09/2021 De volle maan van 21 september 2021
14/09/2021 14 - 26 september 2021: het Witte Tovenaar levenspad
03/09/2021 De nieuwe maan van 7 september 2021
01/09/2021 1 - 13 september 2021: het Rode Draak levenspad
 

Agenda