blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken ē Home

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

Welkom lezer!

Fijn dat u de weg naar A3 boeken hebt gevonden. Hier vindt u informatie over al onze boeken, kaartspellen en andere uitgaven. Ook worden hier regelmatig interessante artikelen door en over auteurs geplaatst. Lees en verrijk uzelf!

Het laatste nieuwe boek van dit voorjaar, 'Zielscontracten tussen mens en dier' van Tammy Billups, is van de pers gerold en leverbaar! Nu duurt het tot september eer er weer nieuwe boeken en kaarten verschijnen. Er zitten weer heel mooie in de pijplijn. Grasduin tot die tijd vooral rond in de webshop of lees de online edities van HEUS.

PS Recensies van en reacties op boeken en kaartspellen zijn altijd welkom! Mail ze naar info@A3boeken.nl of plaats ze bijvoorbeeld bij bol.com bij het desbetreffende boek of kaartspel. Wil je bloggen over een boek of spel, vraag dan een recensie-exemplaar aan.


Nog een PS De privacyverklaring vind je hier.

De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
10/05/2022

De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022

Tijdens de Maan van het Ontwaken is er volop groei in de natuur en gonst het van het leven. Wat bij de vorige maan nog pril en nieuw was, is niet meer zo kwetsbaar en manifesteert zich nu duidelijk. De aandacht richt zich op vruchtbaarheid en bevruchting, zodat er oogst kan zijn later in het jaar en de soort kan voortbestaan. Met het toenemen van de zonnekracht voelen wij ook onze levenskracht toenemen. De lichtenergieën zijn soms zo hoog dat je fysiek heel moe kunt zijn, spanning en/of geweldige nieuwe inzichten ervaart. Waarnaar gaat jouw hart momenteel uit? Volg je jouw passie? Welke plannen beginnen al vorm te krijgen? Wat heb je nodig om jezelf of een project verder te ontwikkelen?

Lees meer...
6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
06/05/2022

6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad

Is het je gelukt om de wereld een beetje mooier te maken in het Blauwe Adelaarpad? Dat begon bij goed voor jezelf zorgen. Alleen als je lekker in je vel zit, kun je immers vanuit je kracht bijdragen aan een duurzame toekomst voor iedereen.
Het Gele Ster levenspad dat vandaag begint, is het laatste pad van deze Tzolkinronde en mega belangrijk! Dit pad bewaart namelijk de sleutel voor harmonie in de wereld. We hebben elkaar nodig en vullen elkaar aan als we ons verbonden weten met elkaar en als jij jouw talenten deelt door te doen wat echt bij je past. 

Lees meer...
23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
23/04/2022

23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad

Heb jij gekozen voor wat echt van waarde is voor jou de afgelopen periode? Het was een bijzonder pad waarin opnieuw de Zonnejaarenergie voorbij kwam. De energie van het Blauwe Adelaar levenspad helpt je om nu met hart en ziel jouw bijdrage aan de wereld te leveren.

Blauwe Adelaar is een echte wereldverbeteraar die perfect ziet wat er gaande is en wat er nodig is om het nieuwe geboren te laten worden. Een valkuil is dat je het gevoel hebt dat er een zware last op je schouders drukt en dat er geen beginnen aan is. De kunst is om het dicht bij jezelf te houden.

Lees meer...

SoulCollage® geeft je op een creatieve en verrassende manier zicht op de verschillende aspecten in jezelf, de thema’s die er spelen en het pad dat je loopt. SoulCollage ondersteunt je bij het nemen van beslissingen en het aanbrengen van veranderingen in je leven.

Monique Janssens: "Let op de gevolgen van alles wat je doet. De gevolgen voor mens en dier."

De 18e editie van HEUS (10e jaargang nummer 1), een heus magazine over oude wijsheden, nieuwe inzichten en leven met de natuur, is ook online te lezen.

Agenda

Welkom

Podcast Magisch Nederland met Elvira van Rijn over Maya wijsheid en haar persoonlijke ontdekkingsreis.

.

De meest recente uitgaven

Share

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda