blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Agenda

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

In deze agenda vindt u zowel activiteiten die A3 boeken organiseeert als activiteiten die auteurs zelf organiseren of waaraan zij meewerken.

 

Kaartdag

11/10/2014, 10.00, De Twee Marken, Maarn, € 70,00

Kaarten zijn een krachtig instrument om inzicht te krijgen, antwoord op vragen, advies waarop je je het beste kunt richten of een bevestiging dat je op de goede weg bent. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Op deze Kaartdag staan zeven workshops van twee uur op het programma en iedereen kan er twee volgen. Welke workshops je ook volgt, je gaat als een rijker mens naar huis.

10.00 uur        Ontvangst met koffie/thee
10.30 uur        1e ronde workshops
12.30 uur        Lunchpauze
14.00 uur        2e ronde workshops
16.00 uur        Afsluiting

Locatie: De Twee Marken, Trompplein 5, 3951 AC  Maarn (op loopafstand van NS-station, goed bereikbaar met auto en voldoende P)

Prijs: € 70,00 (inclusief 21% BTW, lunch en 2 koffie/thee)
Kaartspel of boek is niet bij de prijs inbegrepen. Aanschaf is niet verplicht of noodzakelijk.

Aanmelden is verplicht - klik op de button in de linkerkolom
Als u zich aanmeldt, gaat u akkoord met deze voorwaarden.


DE WORKSHOPS

Leven vanuit je hartenkracht – Marjanne Huising
Kruiden spiegelen karakterstructuren van mensen. De ene keer houdt de kleur je een spiegel voor, zoals geel verwijst naar ‘staan voor je overtuigingen’. De andere keer is het de vorm, zoals een klokjesbloem verwijst naar inkeer. Soms spreekt de zachtheid van het kruid je aan en waar zou dat voor staan? Om je hartenkracht op peil te houden is het belangrijk om de verbinding tussen hemel en aarde te koesteren. Welke kruiden ondersteunen jouw verbinding tussen hemel en aarde? Welk kruid geeft jouw kracht op aarde weer en welk kruid geeft de hemelse energie aan die jou siert? Met welk kruid verbind je deze twee krachten om te komen tot handelen vanuit jouw midden? Je ontdekt welke sleutels je in handen hebt om vanuit kracht je eigen pad te lopen.
Marjanne Huising, kruidenvakvrouw www.sintau.nl
Kruidenwijsheid – 66 affirmatie- en actiekaarten
 

Word een magneet voor de toekomst – Elvira van Rijn
De Maya’s leren ons dat we beschikken over een enorme creatiekracht. Hun Tzolkin kalender laat elke dag zien welke energie er beschikbaar is om jou te helpen creëren en welke talenten en kwaliteiten jij hebt meegekregen bij je geboorte. Drie eenvoudige vragen helpen je te verbinden met jouw creatiekracht als schepper van je eigen leven: Waar sta ik? Waar wil ik heen? Wat brengt me daar?
We gebruiken de Maya wijsheid creatiekaarten om de antwoorden in jezelf te vinden. Word een magneet voor de toekomst die je wenst! Bij de workshop ontvang je gratis jouw eigen creatieprofiel.
Elvira van Rijn, trainer en ontwikkelaar www.mayawijsheid.nl
Maya wijsheid creatiekaarten

Schouw in de maanspiegel – Petra Stam
De Maan beroert ons innerlijk, beïnvloedt onze gevoelens en prikkelt ons intuïtieve weten. De Maankaarten geven je inzicht in je gevoel, emotie en zielenroerselen, en maken je bewust van je onbewuste. Je krijgt uitleg over de opbouw en het gebruik van de kaarten. Tijdens enkele oefeningen leer je hoe je meer vanuit je intuïtie kunt spreken. De boodschappen die vanuit je onbewuste omhoog komen, vertaal je naar begrijpelijke taal, zodat je niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen de Maankaarten kunt leggen en duiden, vanuit de kaart én vanuit je intuïtie.
Petra Stam, spiritueel coach, tarotist en klassiek homeopaat www.petrastam.nl
De Maan – 66 mystieke kaarten voor bewustwording

Kristalheldere en kleurrijke inzichten – Anneke Agterberg
Als je diep in een edele steen kijkt, zie je een kleurexplosie. Wat hebben de edele stenen en hun kleuren jou te vertellen? Wat zeggen ze over de processen en thema’s die nu voor jou spelen? Een boodschap van een edele-stenenkaart is helder, er is geen ontkomen aan. Laat staan als je met drie kaarten tegelijk werkt!  Laat je verrassen door wat je uit drie kaarten kunt halen op basis van de kleuren alleen al. Wat is je thema, wat heb je nodig en waar ben je naar toe onderweg?
Anneke Agterberg, inspirator en edelsteenkunstenaar www.annekeagterberg.nl
De essentie van edele stenen

Maak je eigen zielenkaarten – Lucy Schaaphok
SoulCollage® biedt je een creatieve sleutel om bij je eigen innerlijke wijsheid te komen. Je maakt collages vanuit je ziel en zo ontstaan er kaarten die je leven reflecteren. Je maakt je los van je logische verstand en verbindt je met je intuïtie en je creativiteit. Je nodigt je innerlijke kunstenaar uit om te spelen en je zult versteld staan van wat er ontstaat. Al met enkele kaarten krijg je veel inzichten in jezelf en antwoorden op je vragen.
Lucy Schaaphok, SoulCollage® facilitator en trainer, kunstenaar www.life-creations.nl
SoulCollage®, werken met je eigen zielenkaarten

If you believe, anything can happen! – Louisa Perreyn - NB deze workshop gaat bij gebrek aan belangstelling niet door
Welke droom heb jij? Wat houdt je tegen om die te realiseren? Nee, hoe kun je die realiseren?! In deze workshop ontdek je welke wijsheden jouw innerlijke leiding je te vertellen heeft over de dromen die jij graag zou willen laten uitkomen. Je krijgt tips en trucs voor het magische proces van creatie en door middel van speelse oefeningen, meditatie en visualisatie leer je bovendien contact maken met jouw speelse en wijze, soms nog verborgen, kinderlijke en onuitputtelijke hemelse en aardse wijsheid.
Louisa Perreyn, intuïtief leraar voor groot en klein, dream coach www.louisaperreyn.com
Maak werk van je droom – 52 realisatiekaarten

Ga met je vraag onderweg en verwonder je over wat je tegenkomt – Anky Floris NB Deze workshop gaat bij gebrek aan belangstelling niet door
Je gaat op pad (ja, naar buiten) met een vraag uit het Levenskunstspel (het Levenskunstspel bestaat uit 52 kaarten met elk drie verdiepende vragen). Vaak staan we er niet bij stil hoe belangrijk het is om een goede vraag te stellen. Vragen bepalen namelijk waarop we onze aandacht richten. Dit zal je al wandelend ervaren. Je onderzoekt jouw vraag aan de hand van diverse natuuropdrachten. Het enige wat je nodig hebt is de bereidheid om je onderweg te laten verwonderen over wat je aandacht trekt, wat je raakt ! De wandeling zal een rijke inspiratiebron voor je zijn als je jouw pad laat verlichten door je vraag.
Anky Floris, natuurcoach en kunstenares www.ankyfloris.com
Het Levenskunstspel

 A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

27/09/2021 27 september - 9 oktober 2021: het Blauwe Hand levenspad
17/09/2021 De volle maan van 21 september 2021
14/09/2021 14 - 26 september 2021: het Witte Tovenaar levenspad
03/09/2021 De nieuwe maan van 7 september 2021
 

Agenda