blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Ľ Home

Jaaa, ze zijn er!

Vers van de pers!

NIEUW

Welkom lezer!

Fijn dat u de weg naar A3 boeken hebt gevonden. Hier vindt u informatie over al onze boeken, kaartspellen en andere uitgaven. Ook worden hier regelmatig interessante artikelen door en over auteurs geplaatst. Lees en verrijk uzelf!

Najaar 2021 verschenen drie nieuwe titels: 'Vuur, handboek voor hoeders' van Immia Schellevis, 'Wind' van Maja Kooistra en het tarotspel 'Mythische godinnen' van Sage Holloway en Katherine Skaggs.
In december kwam de tweede druk van 'En de drummers waren vrouwen...' van Layne Redmond uit.
Achter de schermen wordt al gewerkt aan enkele prachtige kaartensets en boeken die in de eerste helft van 2022 zullen verschijnen. Twee ervan staan al in de webshop: 'Creëren vanuit de Bron, 66 lichttaalkaarten' van Petra Stam en 'Spiegel van de zodiak' van Anneliese Melens.

PS Recensies van en reacties op boeken en kaartspellen zijn altijd welkom! Mail ze naar info@A3boeken.nl of plaats ze bijvoorbeeld bij bol.com bij het desbetreffende boek of kaartspel. Wil je bloggen over een boek of spel, vraag dan een recensie-exemplaar aan.


Nog een PS De privacyverklaring vind je hier.

De volle maan van 18 januari 2022
12/01/2022

De volle maan van 18 januari 2022

Dit is de eerste volle maan na Midwinter en in dit kalenderjaar. De deur naar een nieuw begin is geopend en het licht schijnt iedere dag verder naar binnen. Sta tijdens deze volle maan eens stil bij nieuwe ideeën, nieuwe doelen en mogelijkheden die jij de komende tijd wilt verwezenlijken. Maar kijk ook terug, zodat je weet welke zaken inmiddels onbelangrijk of ondergeschikt zijn geworden, welke gewoontes je wilt achterlaten of welke emoties klaar zijn. Welke deuren wil jij openen en welke wil je sluiten? Maak een overzicht, schrijf, teken, maak je eigen wegwijzer voor de komende cyclus. Loop het pad dat jij wenst te lopen. Misschien betekent het dat je even moet slikken, omdat het moed vergt, eigen verantwoordelijkheid vraagt en eigen-wijsheid. Maar op jouw eigen geliefde pad vind je geluk, vreugde en ook succes. Voel diep van binnen, luister naar je innerlijke stem – wat komt er boven als verlangen?

Lees meer...
9 - 21 januari 2022: Blauwe Aap levenspad
09/01/2022

9 - 21 januari 2022: Blauwe Aap levenspad

Welke spiegels kreeg jij de afgelopen 13 dagen voorgehouden om je te helpen trouw te zijn aan jezelf? Ze hebben een bijzondere betekenis omdat het Witte Spiegelpad ook het jaarpad van 2022 is. Dit pad leidt ons het hele jaar naar de bron van creatie in onszelf. Het geeft je energie om negativiteit te transformeren in lichtheid en positiviteit.
Vandaag vertrekken we vanuit de andere brondag: de eerste dag van het Blauwe Aap levenspad. Dit is het pad waarin je energie ontvangt om te creëren vanuit lichtheid en positiviteit.

Lees meer...
Zoek je innerlijk vuur! - recensie
05/01/2022

Zoek je innerlijk vuur! - recensie

Vuur is mijn element. Ik ben een leeuw van sterrenbeeld en een zomermens pur sang. Ik houd van vuur, warmte, het dansen van de vlammen, en fikkie stoken. Het boek bestaat uit twee delen. In het eerste deel neemt Immia mij mee, over haar levenspad, vanaf geboorte, en nog daarvoor, tot aan het moment dat ze vuurvrouw en vuurpriesteres is.Ze vertelt over Ziel en Vuur, en Vonk, als onderdelen van haar Zijn. Immia raakt mij met haar verhaal, ik lees over de hobbels en beren op haar levenspad, ik voel synchroniciteit in onze paden. Het gemis van Vuur op bepaalde momenten, het letterlijk uitgaan van het innerlijk vuur, dat vlammetje binnenin dat jouw passie en levensenergie aanstuurt. Maar ook het zoeken naar datzelfde Vuur, en het zoeken naar datgene dat de Vonk weer terugbrengt en aanwakkert.Ook haar Ziel zoekt en moet helen, en dat proces is belangrijk binnen het leven zelf, en haast een aparte zoektocht op zich.

Lees meer...

SoulCollage® geeft je op een creatieve en verrassende manier zicht op de verschillende aspecten in jezelf, de thema’s die er spelen en het pad dat je loopt. SoulCollage ondersteunt je bij het nemen van beslissingen en het aanbrengen van veranderingen in je leven.

Monique Janssens: "Let op de gevolgen van alles wat je doet. De gevolgen voor mens en dier."

Het  zeventiende nummer van HEUS (9e jaargang nummer 2), een heus magazine over oude wijsheden, nieuwe inzichten en leven met de natuur, is ook online te lezen.

Agenda

Welkom

Podcast Magisch Nederland met Elvira van Rijn over Maya wijsheid en haar persoonlijke ontdekkingsreis.

.

De meest recente uitgaven

Share

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

12/01/2022 De volle maan van 18 januari 2022
09/01/2022 9 - 21 januari 2022: Blauwe Aap levenspad
05/01/2022 Zoek je innerlijk vuur! - recensie
28/12/2021 De nieuwe maan van 2 januari 2022
 

Agenda