blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Home

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Welkom lezer!

Fijn dat u de weg naar A3 boeken hebt gevonden. Hier vindt u informatie over al onze boeken, kaartspellen en andere uitgaven. Ook worden hier regelmatig interessante artikelen door en over auteurs geplaatst. Lees en verrijk uzelf!

De tweede druk van 'Goden en sjamanen van Noordwest-Europa' van Linda Wormhoudt' is eind oktober 2019 verschenen. De gewijzigde herdruk van 'Maya wijsheid voor je levenspad' laat nog even op zich wachten. Begin november 2019 is 'Actief met de tarot' van Jan Ton van de pers gerold.
We zijn nog in blijde verwachting van de laatste twee nieuwe boeken van 2019: 'Kleurenpracht met kruidenkracht' van Marijke Eering en Marjanne Huising en 'Ontwikkel je intuïtie' van Saskia Basten.

PS Recensies van en reacties op boeken en zo zijn altijd welkom! Mail ze naar info@A3boeken.nl of plaats ze op https://www.facebook.com/A3boeken. Wil je bloggen over een boek of spel, vraag dan een recensie-exemplaar aan.


Nog een PS De privacyverklaring vind je hier.

Zet je aan het denken... - recensie
10/11/2019

Zet je aan het denken... - recensie

Het is niet verwonderlijk als de titel en/of de auteur van dit boek een belletje doet rinkelen. ‘Kluiven uit de hemel’ is dan ook de Nederlandse vertaling van het boek ‘Bones would rain from the sky’ uit 2002 waarmee Suzanne Clothier wereldfaam verwierf.
De Amerikaanse Clothier is een internationaal gerespecteerde hondentrainer die sinds 1977 professioneel met dieren werkt. Ze schreef vele boeken en artikelen en ontwikkelde onder meer de Relationship Centered Training.
Adrie Beyen van A3 boeken nam de vertaling van het immens populaire ‘Bones would rain from the sky’ op zich. Geen makkelijke klus, maar het resultaat mag er absoluut zijn.

Lees meer...
De volle maan van 12 november 2019
09/11/2019

De volle maan van 12 november 2019

Iedere dag is het iets langer donker en wint de kou terrein. De bomen verliezen langzaamaan hun blaadjes. Dit offer wordt gemaakt zodat de boom meer vocht kan vasthouden en de winter kan overleven. Gevallen bladeren en vergane planten zullen worden verteerd en vormen zo een beschermlaag en voedingsbodem voor het leven dat verstopt zit in de buik van Moeder Aarde. De uiterlijke natuur wordt stiller, een rust die ertoe bijdraagt dat de innerlijke rijkdom een kans krijgt om later weer uit te groeien. Voor ons is dit ook een tijd om ons meer terug te trekken naar binnen, rust te nemen en opgedane kennis om te zetten in wijsheid. 

Lees meer...
7 - 19 november 2019: Witte Spiegel levenspad
07/11/2019

7 - 19 november 2019: Witte Spiegel levenspad

De afgelopen dertien dagen heeft het Rode Slang levenspad je ondersteund om oude patronen te doorbreken en je passie de ruimte te geven. Is het je gelukt je oude jas uit te doen, zodat je weer lekkerder in je vel zit? 

Sommige patronen zijn heel hardnekkig en kosten enorm veel energie. Het kan dus best zijn dat je je lichamelijk lang niet zo lekker voelt als je had gehoopt. Geef het de tijd en jouw vertrouwen. Soms hebben oude patronen nog wat extra bevestiging van je nodig dat het nu echt klaar is.

In het Witte Spiegelpad krijg je daarvoor alles aangereikt wat je nodig hebt. Deze periode gaat het erom dat je trouw blijft aan je nieuwe jij als zich iets ouds voordoet. Hoe bewuster je bent, des te makkelijker het gaat.

Lees meer...

SoulCollage® geeft je op een creatieve en verrassende manier zicht op de verschillende aspecten in jezelf, de thema’s die er spelen en het pad dat je loopt. SoulCollage ondersteunt je bij het nemen van beslissingen en het aanbrengen van veranderingen in je leven.

Monique Janssens: "Let op de gevolgen van alles wat je doet. De gevolgen voor mens en dier."

Het  dertiende nummer van HEUS (7e jaargang nummer 12, een heus magazine over oude wijsheden, nieuwe inzichten en leven met de natuur is ook online te lezen.

Agenda

.

De meest recente uitgaven

Share

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/11/2019 Zet je aan het denken... - recensie
09/11/2019 De volle maan van 12 november 2019
07/11/2019 7 - 19 november 2019: Witte Spiegel levenspad
28/10/2019 Mannen zijn geen vrouwen - recensie
 

Agenda