A3boeken

nieuwsbrief 16 februari 2022


Een bomvolle nieuwsbrief, want er is veel nieuws te melden!
Tussen nu en eind april verschijnen maar liefst drie nieuwe kaartensets en twee nieuwe boeken.
En HEUS nummer 18 rolt ook een dezer dagen van de pers. De tiende jaargang alweer. De link naar de online versie staat verderop in deze nieuwsbrief.
Mocht je de vorige nieuwsbrief hebben gemist: het werkboek 'Ruimte scheppen voor een nieuw begin' van Christine de Vries is weer te koop. Bestel 'm nu voor de vastentijd die op 2 maart begint.

 
https://www.a3boeken.nl

Creëren vanuit de Bron, 66 lichttaalkaarten, Petra Stam

Alles wat bestaat, komt voort uit het licht. Jij bent ontstaan uit de Bron, dus licht is jouw erfenis. De lichttaalkaarten verbinden je met een hoger, dieper weten dat in jou huist. Ze helpen je te ervaren dat je oneindig veel mogelijkheden in je hebt, dat je altijd in verbinding staat met de Bron en dat creatie- en manifestatiekracht dus een deel van jou zijn. De lichttaaltekeningen zijn niet te lezen met het verstand, maar spreken tot het hart en de ziel.
Op 22 van de 66 kaarten staan sterren die je inzichten verhelderen en je bewustzijn vergroten.
Op iedere kaart vind je op een magische, kosmische achtergrond broncodes, lichtfrequenties, die de intentie, het thema of vermogen van de kaart aanduiden. De tekst laat je ervaren dat je veel meer bent dan een stoffelijk mens, dat je oorsprong licht is en je vermogens goddelijk zijn.

Leverbaar en volgende week ook in de boekwinkel. Meer info en bestellen: klik

 

https://www.a3boeken.nl
Toxische gedachten helen, Sandra Ingerman

In ‘Toxische gedachten helen’ reikt Sandra Ingerman, therapeut en sjamanist, je een krachtige helingsmethode aan. Deze vorm van spiritueel helen is al heel oud en Ingerman vertaalt deze naar onze tijd. Zij leert je hoe je jouw toxische gedachten kunt identificeren, hun negatieve energie kunt transmuteren en jezelf kunt beschermen tegen de schadelijke invloeden van anderen die projecteren vanuit onwetendheid. Hierbij werkt ze onder meer met meditaties, visualisaties, ademhaling, verbeelding, de kracht van woorden en de elementen. Tools voor persoonlijke transformatie die je makkelijk zelf in de praktijk kunt toepassen.

“Sandra Ingerman legt op mooie wijze uit hoe onze gedachten ons leven creëren en anderen beïnvloeden. Tegelijkertijd herstelt ze het licht en de magie uit de diepte van onze ziel.” – Carol Schaefer, auteur ‘Grandmothers Counsel the World: Women Elders Offer their Voices for Our Planet’

Leverbaar en volgende week ook in de boekwinkel. Meer info en bestellen: klik

 
https://www.a3boeken.nl

Spiegel van de zodaik, 50 divinatiekaarten, Anneliese Melens

De divinatiekaarten van ‘Spiegel van de zodiak’ hebben de astrologie als uitgangspunt. Elk sterrenbeeld heeft drie kaarten: een mannelijke, een vrouwelijke en een algemene. Deze 36 kaarten geven de verschillende attitudes tegenover het leven weer, maar je kunt ze ook als persoonlijkheidskaarten zien. Daarnaast zijn er tien hemellichaamkaarten (acht planeten, de Zon en de Maan), die aangeven welke krachten er spelen. De vier maankaarten maken duidelijk in welke fase een proces verkeert.
Met deze vijftig kaarten bestrijkt tarotist en kunstenaar Anneliese Melens alle aspecten van het leven. Ze neemt je mee op een inspirerende en intrigerende ontdekkingsreis. Alle kaarten zijn voorzien van een diepgaande uitleg. In het boekje vind je voorbeelden van leggingen, van heel eenvoudig (legging met een kaart) tot uitgebreid (legging op basis van de twaalf huizen). De rijke symboliek helpt jouw onderbewuste een vertaling te maken naar jouw situatie. Zo kun je het beste uit jezelf en je leven halen.

Eind februari/begin maart leverbaar. Meer informatie (o.a. het lovende voorwoord van tarotist Jan Ton) en bestellen: klik

 

https://www.a3boeken.nl
Krachtdieren junior, kaarten en logboek, Petra Stam

In HEUS 18 staat uiteraard een interview met Petra over deze bijzondere set kaarten voor kinderen vanaf 9 jaar. Daarin legt Petra uit waarom er nu ook juniorkaarten zijn en waarom ze die zo belangrijk vindt: “We zijn allemaal bewoners van deze planeet en hebben allemaal evenveel recht op geluk, respect en liefde. Ik denk echt dat als je kinderen van kleins af aan leert om dieren lief te hebben, ze zullen opgroeien tot liefdevolle(re) volwassenen. Alle ‘sociale draadjes’ die je hersenen aanmaken als je jong bent, blijven intact als je opgroeit. Be the hand that helps, not hurts.
Wanneer kinderen krachtdieren ontmoeten, zal hun wereld nog groter worden, want dan gaat het voorbij de vorm. Als je vanuit je gevoel, je hart en ziel contact kunt maken met een dier, dan voel je nog dieper dat we meer zijn dan ons fysieke lichaam. Dan kun je echt contact maken: een diepe connectie voelen, een dier aanvoelen, om raad vragen of bij je roepen voor steun.
In een wereld waar dieren weinig rechten hebben, kan het een verschil (gaan) maken als kinderen leren om dieren als medebewoners te zien met rechten en gevoelens en niet als producten of zielloze wezens. Want waar halen wij het recht vandaan om dieren te overheersen, pijnigen en doden? Wie heeft bedacht dat dat normaal is? Dus laten we vooral laten zien hoe het anders kan… en moet!”

De flaptekst luidt als volgt:

Zie je ineens overal apen of vlinders? Droom je vaak over honden of beren? Zag je een film over dolfijnen en vond je die zooo mooi? Viel er gisteren een veer uit de lucht, precies voor je neus? En vandaag weer een? Heb je wel eens nagedacht waarom dat zo is? Wat zouden die dieren jou te vertellen hebben? Elk dier heeft iets bijzonders en heeft een eigen kracht. Daarmee kan het dier jou helpen als je wel een beetje hulp, steun, troost, kracht of advies kunt gebruiken.
In dit doosje zitten 22 verschillende krachtdierkaarten en een logboek. Hiermee kun je op ontdekkingsreis gaan in de krachtdierenwereld. Je ontdekt wat een krachtdier jou te vertellen heeft en hoe je een band ermee kunt opbouwen.

Eind februari/begin maart leverbaar. Meer informatie en bestellen: klik

 

https://www.a3boeken.nl
Zielscontracten tussen mens en dier, Tammy Billups

Dieren zijn bereid ons te helpen helen en evolueren. Op hun beurt willen dieren ook helen en evolueren. Jouw ziel en de ziel van jouw hond, kat of ander dier, hebben van tevoren afgesproken wat zij willen oplossen in dit leven. Hoe dichter je emotioneel bij een dier staat, hoe meer zielscontracten er actief zijn voor wederzijdse groei en transformatie.

Tammy Billups, holistisch heler en gecertificeerd therapeut, deed eerder baanbrekend onderzoek naar de vijf emotionele kernwonden bij dieren. Daarna richtte haar onderzoek zich op het hogere doel van de relatie tussen mens en dier, en hoe hun beider heling en evolutie kunnen worden bevorderd. Zij definieert zeven soorten zielscontracten – van ‘fysiek’ (dier vertoont dezelfde klachten als baasje) en ‘emotionele wond’ (door bijvoorbeeld verlating of grensoverschrijdend gedrag) tot ‘pinnacle lessen’ (denk aan geduld, zelfliefde, compassie, onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen). Sommige contracten hebben een dierenleven lang nodig om te worden vervuld, andere slechts een enkele ontmoeting. Als je inzicht krijgt in de karmische relatie die je met jouw dier hebt, krijg je inzicht in de problemen die bij jullie beiden spelen en wat daarvan de oorzaak is.
Billups gaat ook in op twee onderwerpen die moeilijk zijn voor dierenliefhebbers: afscheid nemen en dierenmishandeling.

“Ik dank alle lezers voor hun liefde voor hun dieren en hun wens om zich te verdiepen in de relatie met hun dieren, zodat ze de hogere zielenlessen zullen ontdekken. De lessen waarvan de dieren hopen dat ze ontdekt zullen worden. Ik hoop dat ze met de inzichten en adviezen uit mijn boek meer zicht krijgen op de relatie met hun dier voor heling, groei en troost.”

Verschijnt in de loop van april. Meer informatie en alvast bestellen: klik

 
https://www.a3boeken.nl

Ruimte scheppen voor een nieuw begin, werkboek voor de vastentijd

Op Aswoensdag start de veertigdagentijd, ook wel vastentijd genoemd. Deze tijd staat geheel in het teken van innerlijk ruimte scheppen om het nieuwe begin, het nieuwe leven te kunnen toelaten. Vasten is een oefening in “nee” zeggen tegen onmiddellijke bevrediging en “ja” zeggen tegen wat wezenlijk is. Door bijvoorbeeld minder te eten, snoepen, alcohol te drinken, tv te kijken of afspraken te maken, ondersteunen we het innerlijke proces van het vasten: we laten het oude los waardoor we ruimte creëren voor het nieuwe.

Dit werkboek biedt je houvast in deze periode. Je keert hier dagelijks terug om al mediterend en schrijvend te ontdekken wat vasten met je doet, om op adem te komen, terug te kijken en te dromen over de toekomst. Voor iedere dag zijn er oefeningen, citaten, inspirerende uitspraken en bijbelteksten opgenomen. Er zijn enkele mandala’s opgenomen die je kunt inkleuren. Door daadwerkelijk in dit boek te werken, ontstaat er een persoonlijk document dat ook later nog van grote waarde is.

Sinds 1993 ontwikkelt en geeft Christine de Vries workshops, trainingen, opleidingen en retraites waarin de weg van het schrijven naar persoonlijke en spirituele groei en zingeving centraal staat.

Meer informatie en bestellen: klik

 
https://www.a3boeken.nl

HEUS 18 - 10e jaargang nummer 1

Zoals altijd verschijnt HEUS zowel op papier als online. Online kun je nu al deze nieuwe editie lezen: klik
De papieren HEUS wordt via auteurs, enkele boekwinkels, spirituele centra en derden verspreid tot die op is. Ook zit HEUS in de envelop of het pakketje als je een bestelling plaatst in de webshop. Als het past krijg je ook nog een exemplaar van de vorige editie erbij, zolang de voorraad strekt.
Meer informatie over HEUS en deze wijze van verspreiding vind je hier.

Inhoudsopgave - zie hieronder. Veel leesplezier!

 

https://www.a3boeken.nl

 
 
 
 
 

Als u deze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, klik dan hier en kies de optie 'uitschrijven'.

Deze nieuwsbrief werd verzonden naar XXXEMAILXXX